ဂိမ်းအခြေအနေအတွက် ဒေတာသိမ်းဆည်းခြင်း
Mines ဒီမိုဂိမ်းကို ကစားတဲ့အခါ သင်၏ သတ်မှတ်ချက်များ—ဥပမာ မိုင်န့်အရေအတွက်နှင့် သင့်၏ ဗirtual ကွက်လပ်ငွေ ချိန်ညှိမှုများ—သည် သင်အသုံးပြုသော browser ၏ local storage ထဲသို့ တိုက်ရိုက်သိမ်းဆည်းထားပါသည်။ ဆိုလိုသည်မှာ-
- အကောင့် မလိုအပ်ပါ: ဒီမိုဂိမ်းကို ကစားရန် login လုပ်ရန် သို့မဟုတ် email နှင့်အတူ အသိပေးရန် လိုအပ်ခြင်း မရှိပါ။
- စက်ပစ္စည်းအလိုက် သီးသန့်ဖြစ်ခြင်း: သင်၏ ဂိမ်းအခြေအနေသည် သင်အသုံးပြုနေသော specific browser နှင့် device နှင့် ဆက်စပ်နေပါသည်။ Browser ၏ site data များကို ဖျက်လိုက်သည် သို့မဟုတ် device အသစ်သို့ ကူးပြောင်းလိုက်ပါက သင့်၏ virtual coin balance သည် သတ်မှတ်ထားသော စတင်ငွေပမာဏသို့ ပြန်လည်ရပ်တန့်သွားပါမည်။
- Server Sync မရှိပါ: ဒေတာများကို central server သို့ ပို့ဆောင်ခြင်း မရှိသောကြောင့် ၎င်းသည် သင့်၏ အမှတ်အသားနှင့် မဆက်စပ်ပါ။ Operator ၏ official site များသည် real-money အကောင့်များအတွက် device အားလုံးပေါ်တွင် ဒေတာကို sync လုပ်နိုင်သော်လည်း၊ ဤ independent guide site ပေါ်ရှိ ဒီမိုဂိမ်းသည် ထိုသို့ sync လုပ်ခြင်း မရှိပါ။
a088 ၏ ခွင့်ပြုထားသော Analytics
ကျွန်ုပ်တို့သည် အထွေထွေ ဝင်ရောက်မှု ပုံစံများကို နားလည်ရန်အတွက် အလေးချိန်လျှော့ထားသော၊ မိမိကိုယ်ကိုယ် ထင်ရှားမှုမရှိသည့် analytics ဂဏန်းရှင်ကို အသုံးပြုပါသည်။ ဤဂဏန်းရှင်သည် သင့်ကိုယ်ပိုင်အချက်အလက်များကို ခွဲခြားသတ်မှတ်နိုင်သော cookie များကို အသုံးမပြုပါ။ ၎င်းသည် ပုံမှန်အားဖြင့် အောက်ပါအချက်များကို မှတ်တမ်းတင်ပါသည် -
- သင့်၏ ဝင်ရောက်သည့် နေ့ရက်နှင့် အချိန်။
- သင် ကြည့်ရှုခဲ့သော စာမျက်နှာ။
- သင့်၏ အထွေထွေ တည်နေရာ (နိုင်ငံ/ဒေသ) နှင့် ကိရိယာအမျိုးအစား (ဥပမာ - မိုဘိုင်း vs ဒက်စကတော့ပ်)။
ကျွန်ုပ်တို့သည် analytics နှုတ်ယူမှု အစီရင်ခံစာများတွင် ခွဲခြားသိရှိနိုင်သော IP အသေးစိတ်အချက်အလက်များကို ပုံမှန်အားဖြင့် သိမ်းဆည်းထားလေ့မရှိပါ၊ ထို့အပြင် ဤဒေတာများကို တတိယပါတီ ကြော်ငြာရှင်များထံ သဘောထားမပေးပါ။ ဤသို့ပြုလုပ်ခြင်းသည် သင့်၏ ဂုဏ်သိက္ခာကို ထိခိုက်စေခြင်းမရှိဘဲ demo ကစားနည်းကို မြန်ဆန်နှင့် ယုံကြည်စိတ်ချရစေရန် ကူညီပေးပါသည်။
Cookie များနှင့် တတိယပါတီ စကရစ်ပ်များ
Demo ကျပ်ငွေများတွင် ငွေကြေးတန်ဖိုးမရှိပါ။ ဘေးလန်စ်သည် ဤ browser တွင် သိမ်းဆည်းထားပြီး စာမျက်နှာကို ပြန်လည်ဖွင့်လှစ်ပါက ၎င်းကို ပြန်လည်ဖြည့်ဆည်းပေးခြင်း မရှိပါ။ Site data များကို ဖယ်ရှားခြင်း သို့မဟုတ် အခြား browser သို့မဟုတ် ကိရိယာတစ်ခုခုကို အသုံးပြုခြင်းသည် သီးခြားဘေးလန်စ်တစ်ခုကို စတင်စေပါသည်။ အခမဲ့ ပြန်လည်ဖြည့်ဆည်းသည့် ထိန်းချုပ်မှုသည် အသုံးပြုနိုင်သည့်အခါ အသုံးပြုပါ။